Kim Min-Jae, Bayern Münih’e veda ediyor!

Sezon başında Napoli’den 50 milyon Euro karşılığında Bundesliga ekibi Bayern Münih’e transfer olan 27 yaşındaki Güney Koreli savunmacı Kim Min-Jae’nin Alman ekibindeki macerası sona erebilir.

La Gazzetta dello Sport’un haberine göre; Bayern Münih’in geride kalan sezonda beklenen verimi alamadığı Güney Koreli stoperi satmaya sıcak bakıyor.

Inter, De Vrij’in yerine Kim’i istiyor

Haberin detayında,  Suudi Arabistan’dan transfer teklifleri alan Stefan De Vrij’in takımdan ayrılması halinde Inter’in, Hollandalı stoperin boşluğunu Min-Jae ile doldurmak istediği aktarıldı.

Transfer kiralık gerçekleşebilir

Finansal Fair Play konusunda UEFA ile anlaşması bulunan Inter’in ise bu transferi ancak satın alma zorunluluğu olmayan bir kiralama yöntemiyle gerçekleştirebileceği ifade edildi.

Haberde Inter ile Bayern arasındaki geçmişe dayalı olumlu ilişkilerin, Kim Min-Jae transferi için doğru anlaşmanın bulunmasına yardımcı olacağı yorumu yapıldı.

36 maçta forma giydi

Bayern Münih formasıyla 36 maça çıkan 27 yaşındaki stoper, 1 gol atarken 2 kez de asist yaptı. Min-Jae’nin Alam takımıyla 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir